Groen! op of in het water in verkiezingstijd

23/09/2006

In de campagne voor de lokale verkiezingen hielden vele Groen!-groepen acties om zichtbaar te zijn voor de kiezer. Roeselare en Oostende hielden de meest originele acties, waarvan we de beelden niet willen onthouden.

Tijdens het straattheaterfestival 'De groote stooringe' op 17 september zette Groen! Roeselare 'De Groen!e stooringe' op. Een 10-koppige bemanning van Groen!-kandidaten lieten zich opvallen in de kop van de vaart in een echte snek. De Groote Stooringe herdenkt de Vlaamse studentenopstand in het Klein Seminarie onder leiding van Albrecht Rodenbach. De Groen!e Stooringe wilde de jarenlange strijd van natuur- en milieubewegingen tegen de natuur- en milieuverloedering herdenken.

Zaterdagnamiddag 23 september riep Groen! Oostende de kiezers op om op 8 oktober met Groen! in zee te gaan. Letterlijk, want een 30-tal Groen!-kandidaten en sympathisanten namen een frisse duik in zee. Strandzeilen met Groen! affiches, strandzetels, groene ballonnen, Groen!e vlaggen in het zand én eentje aan een 3 meter hoge stok in zee maakten het beeld compleet.

Hieronder de foto's van beide acties:
Roeselare
Groen! Roeselare in de snek

en Oostende:
Groen! Oostende in zee

Groen! Oostende in zee

terug

West-Vlaamse tweets

Doe mee

Wil je de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger of wens je lid te worden van Groen ? Alle info vind je op de Landelijke website van Groen

Lees Mee

Pit is een driemaandelijks infoblad voor sympathisanten. De reeds verschenen edities kan je online bekijken.
Wil je Pit voortaan in je brievenbus krijgen, vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

feed

Groen! West-Vlaanderen, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel | 02 219 19 19 | E-mail | ©2012